Cine suntem?

Ce ne face diferiti?

Intelegem muzica la toate nivelurile – compunere, producție și inginerie. Pe baza acestei experiențe muzicale vasta, fiecare produs audio pe care îl cream provine din dorința de a îmbunatati conexiunea simbiotica dintre public si muzica – pentru asta suntem aici.

Consideram ca cea mai buna modalitate de a ne cunoaste mai bine este ascultand sistemele noastre, deoarece trebuie sa: „ASCULTI SI APOI SA CREZI”

Nascut dintr-o curiozitate pentru noile tehnologii de sunet la sfârșitul anului 2019, inovația și dezvoltarea continua a produselor au fost întotdeauna forta noastra motrice și au dus la mai multe inovat.

Urmarim simplitatea fara a compromite calitatea sonora proiectand sisteme de sunet cuprinzand cat mai putine componente individuale și difuzoare care necesita o procesare cat mai mica. Aceasta abordare, în timp ce consuma mai mult timp în stadiul de dezvoltare, s-a dovedit a fi mai rentabila pentru utilizatorul final și mai fiabila pe termen lung.

Colaborarea stransa cu clientii nostri atat pe piata de inchiriere, cat si pe cea de vanzare a dus la o gama larga de produse cu abordari acustice diferite pentru solutii comune!

Misiunea noastra

Filozofia designului

Misiunea noastra este ca fiecare membru al publicului sa se bucure de o experienta audio exceptionala, fie ca este vorba de un concert, club de noapte, casa de cultura sau bar. Numim aceasta optiune „Uniti-va audienta” si toate sistemele noastre sunt concepute pentru a oferi o acoperire și o consecventa de clasa pentru diferite aplicatii, combinate cu calitatea sunetului foarte buna.

Filozofia de proiectare pune accentul pe experienta sonora subiectiva, precum și pe excelenta tehnica. Echipa de inalta experienta lucreaza pentru a produce produsul final pentru fiecare aplicatie, cu convingerea ca, caracteristicile corecte ale sunetului ar trebui sa fie inerente proiectarii acustice, nu depind de corectia electronica ulterioara.

Piatra de temelie a succesului lui Dare Audio a fost întotdeauna angajamentul fata de calitate. Se folosesc numai materiale și componente de cea mai buna calitate. Carcasele Dare Audio sunt fabricate în principal din lemn cu calitatile sale acustice naturale și aspectul bun. Acestea sunt consolidate acolo unde este cazul si finisate cu grija si atentie la detalii pentru a ne asigura ca oferim satisfacerea dorintei clientilor de durabilitate, usurinta de manevrabilitate și manevrabilitate.

Doriti sa inchiriati sau sa cumparati produsele Dare?

Ne straduim sa fim pe placul clientilor nostrii, astfel incat fiecare client sa fie multumit de produsele noastre. Daca doriti sa inchiriati sau sa cumparati produsele Dare va rugam sa ne contactati!